I. DISPOZIŢII GENERALE

Liga Română de Cancer (“Fundatia”) detine si opereaza romaniancancerleague.org (“Site”), găzduit pe serverele NOCSERVER.NET. Prin vizitarea şi / sau folosirea acestui site, sunteti de acord cu termenii de utilizare (“Termeni de utilizare” sau “Acord”), care se pot modifica din când în când.

Acest acord conţine condiţiile de utilizare, condiţii legale, şi alte dispoziţii, dintre care unele limitează răspunderea noastră pentru Dvs.

Dacă nu sunteţi de acord cu aceste conditii de utilizare sau nu poate forma un contract cu caracter obligatoriu din punct de vedere, nu vă este permis să folosească acest site.

II. TRANSMISE & RESTRICŢII DE UTILIZARE

Sunteţi de acord că sunteţi responsabil pentru orice observaţii care le faceţi de pe acest site. Tu nu trebuie să prezinte ilegale, defaimatoare, material abuziv, obscen, sau ofensator. Sunteţi de acord că nu veţi transmite nimic pentru a site-ului care va fi sau poate incalca orice drepturi ale unei terţe părţi, inclusiv, dar nu limitat la drepturile de autor, marcă comercială, şi / sau dreptul la intimitate.

Sunteţi de acord să nu se plasa informaţii false sau care induc în eroare pe acest site sau încărca orice viruşi, cai troieni, viermi, bombe cu ceas, sau alte programe de calculator care pot interfera cu buna funcţionare a acestui site.

III. COPYRIGHT & MARCA

Cu excepţia cazului în care se menţionează altfel în mod expres, toate materialele de pe acest site sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de serviciu, şi / sau alte drepturi de proprietate intelectuală deţinute de fundaţie, iniţiativelor sale, persoanelor afiliate, sau altor părţi, care au permis Fundaţiei de a utiliza materiale lor. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres sunt rezervate.

Dacă doriţi să reproduceţi, să distribuiţi, sau să utilizaţi orice material de pe acest site, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email office {@} romaniancancerleague.org.

IV. DREPTURI DE AUTOR

Fundaţia încearcă să răspundă la cererile de încălcarea drepturilor de autor într-un timp util. Dacă credeţi că acest Site (sau orice material conţinut pe acest Site) încalcă drepturile de autor, vă rugăm să trimiteţi observațiile Dvs la adresa de email office {@} romaniancancerleague.org:

  • o descriere a muncii Dvs. cu drepturi de autor – inclusiv drepturile de autor și numărul de la Oficiul Român pentru Mărci și Invenții,
  • o descriere a materialului care credeţi că ar putea fi încalcă dreptul de autor,
  • adresa Dvs, numărul de telefon şi adresa de e-mail,
  • o declaraţie că aveţi convingerea de bună credinţă că utilizarea dreptului de autor nu este autorizată, şi
  • o declaraţie că informaţiile pe care le-au furnizat sunt corecte.

V. LINK-URI LA ALTE SITE-URI

Link-uri-le de pe acest website vă pot conecta la alte site-uri care nu sunt legate de Fundaţie sau nu se află sub controlul său.

Link-uri către alte site-uri nu implică o afiliere sau aprobare implicită sau explicită la oricare dintre aceste site-uri sau la orice entitate asociată cu sau sprijinirea oricărora dintre aceste site-uri, şi acces la alte site-uri pe propriul risc.

VI. DONAŢII

Toate donaţiile efectuate utilizând acest site trebuie să fie făcută în conformitate cu legile romanesti si locale cu privire la contribuţiile caritabile.

VII. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Politica de Confidenţialitate a Fundaţiei se angajează să vă ajuta să înţelegeţi modul în care Fundaţia utilizează informaţiile care sunt colectate de pe computerul dumneavoastră şi informaţiile pe care le prezintă site-ul cu privire la vizitele dvs. pe acest site. Politica noastră de confidenţialitate (“Privacy Policy”) este o parte a acestor Termeni de utilizare şi este încorporată în întregime aici. Pentru a revedea Politica de confidenţialitate separat, vă rugăm să vizitaţi http://romaniancancerleague.org/english/?p=208.

VIII. MODIFICAREA

Fundaţia poate şi va modifica oricare dintre aceste Condiţii de Utilizare, inclusiv Politica noastră de Confidenţialitate, în orice moment, pentru orice motiv, prin efectuarea de modificări în Termenii şi / sau aceste înregistrări. Utilizarea în continuare a acestui site, după aceste modificări, constituie acceptarea de astfel de modificări.

IX. DECLINARE DE GARANŢII ŞI PASIVE

Fundaţia nu garantează faptul că funcţiile şi conţinutul acestui Site este sau va fi fără erori, că acest site este şi va fi liber de viruşi, sau că eventualele defecte vor fi corectate, chiar în cazul în care Fundaţia este constient de ele.

X. DESPAGUBIRI

Sunteţi de acord să despăgubiţi, să apăraţi şi să inofensiv fundaţiei, filialele sale, iniţiative, membri ai camerelor, angajaţilor, şi agenţii de la toate pierderile, pagubele, pasivele, şi costurile de orice natură efectuate de oricare dintre ele, în legătură cu orice cerere, prejudiciu, sau legate de pierderea de dvs. neautorizate ilegale, şi / sau utilizarea necorespunzătoare a acestui site sau orice alte materiale continute in acest site.

XI. JURISDICŢIE

Orice litigiu în cu privire la aceste Condi’ii de Utilizare, inclusiv Politica noastră de Confidenţialitate, vor fi interpretate şi aplicate în conformitate cu legile din România, fără ceea ce priveşte principiile de conflicte de legi. Recunoaşteţi şi sunteţi de acord că instanţele din România vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor în astfel de litigii, pe care le prezintă această competenţă şi aceste instanţe, şi că aţi renunţa în mod expres toate drepturile care ar putea fi, sau care pot apărea în continuare , de a contesta proprietatea de a alege o astfel de competenţă şi locul de desfăşurare, inclusiv aspecte de pe forum pentru non conveniens.

XII. CONTACT

Dacă aveţi întrebări cu privire la aceste Condiții de Utilizare, inclusiv la orice dispoziţie specială, sau la Politica noastră de Confidenţialitate, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj prin pagina de contact.

Prin UTILIZAREA ACESTUI SITE sunteți de acord cu termenii de utilizare, inclusiv cu politica de confidenţialitate a Fundaţiei.