Luna Internațională de Luptă Împotriva Cancerului Pulmonar

Campanie de informare şi prevenţie a cancerului de plămâni derulată de Liga Română de Cancer

  • Vezi aici posterul campaniei;
  • Află aici mai multe despre cancerul pulmonar;
  • Citeşte aici comunicatul de presă “Luna Internatională de luptă împotriva cancerului pulmonar”.
  • Deschide aici Programul “Fumatul şi Cancerul”;
  • Discută aici despre această campanie de informare şi prevenţie a cancerului pulmonar.

Regulamentul campaniei

“Respira adanc si gandeste-te bine!” este o campanie sociala destinata tuturor persoanelor  din Romania pentru prevenirea, informarea si responsabilizarea acestora in ceea ce priveste cancerul la plamani.

Campania este initiata si derulata de catre Liga Romana de Cancer cu sprijinul Euromedic Romania si Roche Romania.

Campania se desfasoara in perioada 4 – 30 noiembrie in centrele Euromedic Romania din: Arad (Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad­­), Bucuresti (Centrul de Diagnostic si Tratament Euromedic Fundeni- Bucuresti), Constanta (Centrul de Diagnostic şi Tratament Euromedic Constanţa) si Petrosani (Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Petrosani).

In cadrul campaniei, cei interesati pot efectua o radiografie pulmonara gratuita in oricare din centrele Euromedic din orasele mentionate mai sus, pe baza voucherelor disponibile pe site-urile www.romaniancancerleague.org , www.invingemcancerul.ro, și www.euromedic.ro. Numarul total al radiografiilor pulmonare gratuite ce se vor realiza in Centrele de Diagnostic Imagistic Euromedic este de 600, cate 150 pentru fiecare centru.

Programarile si accesarea investigatiei gratuie se poate face prin intermediul site-urilor www.invingemcancerul.ro, www.romaniancancerleague.org  www.euromedic.ro sau apeland numerele de telefon inscrise in sectiunea “Campanie”,  sau prin prezentarea directa a pacientului la receptia centrelor Euromedic selectate.

Orice persoană fizică în vârstă de 18 ani, responsabilă juridic, poate solicita investigatia gratuita pusa la dispozitie de Euromedic. Persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani pot solicita realizarea investigatiei numai cu consimțământul tutorelui legal.

Organizatorul campaniei “Respiră adânc și gândește-te bine!” îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.romaniancancerleague.org şi/sau al oricăror alte canale de comunicare publice, pe care le consideră oportune.

Pentru orice informații suplimentare legate de derularea campaniei, accesul la investigatia gratuită sau alte detalii în referinţă, vă rugăm sa ne scrieți pe adresa de e-mail sau să sunați la numerele de telefon din sectiunea „Contact”.

Legea 677/2001 (ANDSPCP) privind protecţia datelor cu caracter personal:

  • Prin aderarea la campania mai sus menţionată, utilizatorul îşi exprimă în mod ferm şi direct consimţământul pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a organizatorului şi a partenerilor săi, precum şi prelucrarea acestora în scopuri statistice sau în scopul activităţilor de marketing direct.
  • Procesarea datelor personale se face în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal.
  • Participantul la acest program are drept de acces la date, dreptul de intervenţie şi dreptul de opoziţie asupra datelor sale personale, aceste drepturi putând fi exercitate în conformitate cu dispoziţiile articolelor  13, 14, şi 15 din Legea 677/2001, prin transmiterea unei cereri scrise adresate Organizatorului, la adresa de email office { @ } romaniancancerleague.org, cerere în care se vor menţiona obligatoriu datele de identificare ale petentului, adresa de corespondenţă şi datele asupra cărora se solicită intervenţia, motivul justificat şi modul de intervenţie solicitat.

Termeni şi condiții finale

  • Regulamentul, termenii şi condițiile campaniei „Respira adanc si gandeste-te bine!” sunt disponibile pentru consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.romaniancancerleague.org si la recepțiile din cadrul Centrelor Euromedic.
  • Prin participarea la acest program, toți participanţii sunt de acord să respecte întru totul şi să se conformeze prevederilor şi regulilor impuse de normele din acest Regulament.